Showing 1-10 of 211 results

Успешна 3-та Controlling Конференција

јуни 29, 2020
0

Успешна 3-та Controlling Конференција ЕФЕКТИВЕН, ОПЕРАТИВЕН И СТРАТЕШКИ КОНТРОЛИНГ ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА КРИЗА Благодарност до сите вас (од Северна Македонија, Албанија, Србија, Црна Гора, Северна и Јужна Америка, Мароко, …

6-ти состанок на Одборот ИБМХС, 05 јуни 2020 (Онлајн)

јуни 14, 2020
0

Клучни теми на одборот: 1. Добредојдовте од претседателот 2. Краток преглед за економската состојба во Северна Мазедонија и на ИБМХС 3. Воспоставување на МКВ-круг во Северна Мазедонија 4. Акредитација на …

Предавање на проф. Др. Роналд Глеих на слушателите од Certified Controller & Certified Accounting Specialist Programs

јуни 14, 2020
0

Слушателите од Certified Controller & Certified Accounting Specialist Programs имаа можност (онлине | во живо) да го слушаат Др. Роналд Глајх, член на Одборот на IGC (International Group of Controlling) …

Деканскиот одбор го одржа 5-тиот состанок во Хајделберг – Германија

јуни 14, 2020
0

На 5-тиот состанок на Деканскиот одбор во Хајделберг – Германија, решивме да започнеме со настава преку платформата за е-учење на ФОРУМ Институтот за менаџмент, основачот на Институтот за бизнис и …

Нашиот член на Деканската Управа, Проф. Д-р Роналд Глејх ќе биде преместен во Frankfurt School of Finance & Managemen

јуни 14, 2020
0

Нашиот член на Деканската Управа, Проф. Д-р Роналд Глејх ќе биде преместен во Frankfurt School of Finance & Management во август 2020 година. Заминувањето од EBS University се одвива во …

Интервју со м-р Савица Поп-Тонева, раководител на програмата за дигитален маркетинг во Германската високообразовна установа – Institute for Business and Management HEIDELBERG Skopje

јуни 14, 2020
0

ИСКУСТВО НИ ОВОЗМОЖУВА ДОБЛИЖУВАЊЕ НА СВЕТСКИТЕ ПРАКТИКИ ДО СТУДЕНТИТЕ И КРЕИРАЊЕ НА СПРЕМНИ ПРОФИЛИ ЗА АКТУЛЕНИТЕ ПРОФЕСИИ П: Што обезбедува Executive Master in Digital Marketing на Германската високообразовна установа – …

Известување за привремено прекинување на предавањата поради „Ковид 19“

јуни 14, 2020
0

Почитувани, Според препораките на Министерството за здравство на Република Северна Македонија за да се максимизира превенцијата на вирусот КОВИД-19, предавањата во Институтот за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје ќе бидат …

MASTER IN DIGITAL MARKETING – ГЕРМАНСКО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ВО НАШАТА ЗЕМЈА – АЛФА ТВ!

јуни 14, 2020
0

ГОВОРНИК: м-р Савица Поп Тонева, Раководител на обука за дигитален маркетинг во at New Tech.Academy како дел од Германскиот институт за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје Види повеќе

Дел од атмосферата во студиото МРТВ, Тема: „ГЕРМАНСКО СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ – ПЕРСПЕКТИВИ ЗА МЛАДИТЕ“.

јуни 14, 2020
0

Дознајте повеќе за уникатните можности што ги нуди германскиот Институт за бизнис и менаџмент Хајделберг во Скопје и АБИТ (Академија за банкарство и информатичка технологија) во областа на стручното образование …