Showing 41-50 of 203 results

AПЛИЦИРАЈ ЗА СТИПЕНДИИ!

јуни 13, 2020
0

М-р Савица Поп-Тонева, раководител на обука за дигитален маркетинг на New Tech. Academy која е дел од Германскиот институт за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје. New Tech. Academy ги …

За млади претприемачи од Западен Балкан

јуни 11, 2020
0

За млади претприемачи од Западен Балкан МСП-финансии во Германија Работа со столбот на германската економија Е-УЧЕЊЕ Преглед на економската клима и предизвиците што претстојат за малите и средни …