Showing 11-20 of 207 results

IBMHS инфо: НОВИ едукативни проекти за ДУАЛНО средно и високо образование

октомври 21, 2021
0

IBMHS инфо: на денешната редовна средба – координација на Управата на германскиот институт (во потесен состав) од една страна, и нивниот претставник во Скопје од друга страна, беше најавена можноста …