Showing 1-10 of 207 results

Светлана Ортаковска Муртовска – прв мастер специјалист за Дигитален маркетинг во Хајделберг Институтот во Скопје на тема: Дигитални маркетинг стратегии за мали бизниси

ноември 3, 2021
0

“АКАДЕМИЈАТА ИСПОЛНИ ПОВЕЌЕ ОД МОИТЕ ОЧЕКУВАЊА И ОБЕЗБЕДИ СИЛНА ОСНОВА ВО СИТЕ КОНЦЕПТИ НА ДИГИТАЛНИОТ МАРКЕТИНГ. “Бев дел од првата генерација слушатели на програмата за дигитален маркетинг на Хајделберг Институтот. …