Showing 1-10 of 207 results

ОСМА СЕДНИЦА НА УПРАВАТА НА ГЕРМАНСКИОТ ХАЈДЕЛБЕРГ ИНСТИТУТ ВО СКОПЈЕ

ноември 15, 2021
0

Во просториите на нашиот најголем учесник во капиталот „ФОРУМ Институт за менаџмент“, во Хајделберг (С.Р. Германија) се одржа осмата седница на управата на германскиот институт. Оттука, на состанокот се разгледуваа …