Showing 1-10 of 207 results

ОСМА СЕДНИЦА НА УПРАВАТА НА ГЕРМАНСКИОТ ХАЈДЕЛБЕРГ ИНСТИТУТ ВО СКОПЈЕ

ноември 15, 2021
0

Во просториите на нашиот најголем учесник во капиталот „ФОРУМ Институт за менаџмент“, во Хајделберг (С.Р. Германија) се одржа осмата седница на управата на германскиот институт. Оттука, на состанокот се разгледуваа …

Работен доручек со г-дин Ото Граф, заменик амбасадор и раководител на економскиот оддел во Амбасадата на С.Р. Германија во Скопје

ноември 4, 2021
0

НАЈАВЕНА МОЖНОСТ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА НЕКОЛКУ ЗНАЧАЈНИ ПРОЕКТИ ВО ДУАЛНОТО СТРУЧНО СРЕДНО И ВИСКО ОБРАЗОВАНИЕ ВО ЗЕМЈИТЕ ОД ЗАПАДЕН БАЛКАН На работниот доручек со г-дин Ото Граф, во функција на …

Светлана Ортаковска Муртовска – прв мастер специјалист за Дигитален маркетинг во Хајделберг Институтот во Скопје на тема: Дигитални маркетинг стратегии за мали бизниси

ноември 3, 2021
0

“АКАДЕМИЈАТА ИСПОЛНИ ПОВЕЌЕ ОД МОИТЕ ОЧЕКУВАЊА И ОБЕЗБЕДИ СИЛНА ОСНОВА ВО СИТЕ КОНЦЕПТИ НА ДИГИТАЛНИОТ МАРКЕТИНГ. “Бев дел од првата генерација слушатели на програмата за дигитален маркетинг на Хајделберг Институтот. …

Time management

октомври 21, 2021
0

LEADERSHIP & SOFT SKILLSTime management You face many challenges every day: You want to concentrate on your most important tasks, but have a lot of small administrative tasks to take …

Successful Negotiation

октомври 21, 2021
0

LEADERSHIP & SOFT SKILLSSuccessful Negotiation This e-Learning programme focuses on positive negotiation. Why?Well, we have all heard of the ‘Win-Win Idea’: the challenge is achieving the desired win-win outcome. This …