Showing 1-10 of 207 results

Дебата: „Дигитализацијата и средношколците“ – повеќе слобода и можности

мај 9, 2022
0

Постојано истражување и следење на навиките и потребите на средношколците, инклузивни и поефикасни дигитални решенија – се дел од заклучоците на вториот од серијата настани на тема: „Дигитална трансформација на …