Showing 1-10 of 207 results

Средба на претседателот Пендаровски со претставници на германскиот Институт за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје и раководството на др¬жавниот дуален униве¬рзитет од Манхајм – DHBW

мај 23, 2022
0

На ден 17.05.2022, претседателот Стево Пендаровски прими делегација од германскиот Институт за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје, претставници од управата на Институтот во Хајделберг и Франкфурт и дел од раководството …