7ми состанок на Деканската Управа во Хајделберг – Германија

Седмиот состанок на Деканската Управа на Институтот за бизнис и менаџмент ХАЈДЕЛБЕРГ Скопје, ќе се одржи на 21 септември 2021 година во Хајделберг, Германија.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email