Академски МБА Студии

МБА во
Финансии и Контролинг
(една година)

МБА во
Финансии и Контролинг
(две години)

Мастер во Управување
со деловни податоци и деловна информатика (една година)

Мастер во Управување
со деловни податоци и деловна информатика (две години)