Аплицирај за СТИПЕНДИИ!

М-р Емилија Корнакова, наш експерт за графички дизајн и предавач на New Tech. Academy во Институтот за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје и АБИТ. Гостин на #UtrinskaTelma каде ја најави новата академска година која започнува на 14-ти октомври 2019 година. Имено, станува збор за New Tech. Academy – дел од Институтот за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје и АБИТ. Главните предности на New Tech. Academy се:

 • Ггерманска сертифицирана диплома,
 • Безбедност (учење од германска програма на предавачи со 20-годишно искуство и во теорија и во практика) и
 • Вработување.
Интегрален дел на New Tech. Academy во германскиот институт Хајделберг и АБИТ се следниве меѓународни специјализации (сертификати):

 • Дигитален маркетинг
 • Графички дизајн
 • Веб дизајн
 • Мобилни апликации
Што ќе се изучува:

 • Што е графички дизајн
 • Основи на дизајнот
 • Елементи и принципи
 • Теорија на боите
 • Типографија
 • Photoshop Illustrator INN design
 • Брендирање
 • Лого
 • Брошури, итн.
500 часа од основно, напредно до експертско ниво

Аплицирај за СТИПЕНДИИ!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email