AПЛИЦИРАЈ ЗА СТИПЕНДИИ!

М-р Савица Поп-Тонева, раководител на обука за дигитален маркетинг на New Tech. Academy која е дел од Германскиот институт за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје. New Tech. Academy ги има главните предности:

  • Германска сертифицирана диплома,
  • Безбедност (учење од германска програма на предавачи со 20-годишно искуство и во теорија и во пракса)
  • Вработување.
Програми во рамките на Интернационална сертификација во одделот за информатички технологии се:

1. Дигитален маркетин

2. Графички дизај

3. Веб дизајн

4. Мобилни апликации

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email