Showing 1-10 of 191 results

Онлајн дискусија: „Дигитализацијата & средношколците“

May 6, 2022
0

Советот за дигитална трансформација (DTC) при Институтот Хајделберг во Скопје, Сојузот на средношколци на РСМ и YES алумни програмата за средношколска размена, со задоволство ве покануваат на заеднички настан – …

К О Н К У Р С

March 22, 2022
0

ГЕРМАНСКАТА ВИСОКООБРАЗОВНА УСТАНОВА  ПНУ Институт за бизнис и менаџмент ХАЈДЕЛБЕРГ Скопје, објавува  К О Н К У Р С За запишување на слушатели на професионални специјализации во областа на информатичките …