БЕСПЛАТНА РАБОТИЛНИЦА ЗА КОНТРОЛЕРИ

Чест ни е да ве поканиме да учествувате на Втората бесплатна работилница за контролери со германскиот проф. д-р Мике Шулц (European School of Management, Mainz, Germany) на Институтот за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје.
Проф. д-р Мике Шулц

Професор по Контролинг, Сметководство и Финансиски менаџмент

  • Професор за Контролинг, Сметководство и Финансиско менаџмент во Европската школа за менаџмент , Мајнц, Германија
  • Раководител на одделот за истражување, Последователен Директор за Контролинг и Контрола на иновации во Институтот за иновации, трансформации и претприемништво Страшег (SITE), EBS Universität fü Wirtschaft und Recht, Острих-Винкл, Германија
  • Истражувачка посета на Одделението за енергетски системи, Одделение за менаџмент и инженерство, Универзитетот Линкпинг, Шведска
  • Професор на Институтот за бизнис и менаџмент Хајделберг – Скопје и колеџот Хајделберг Скопје, Македонија

Датум: 15.08.2018 година Време: 18:00 часот Место: АБИТ, ул. Орце Николов бр.75 Ве молиме, потврдете го вашето учество: info@ibmhs.eu; info@abit.edu.mk; international@abit.edu.mk +389 2 3125 500; +389 70 355 656; +389 71 215 118

Работилницата е за сите кои работат во финансии, сметководство и контролинг во компаниите и оние кои сакаат да стекнат вештини и знаења за контролингот од еминентен предавач.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email