Деканскиот одбор го одржа 5-тиот состанок во Хајделберг – Германија

На 5-тиот состанок на Деканскиот одбор во Хајделберг – Германија, решивме да започнеме со настава преку платформата за е-учење на ФОРУМ Институтот за менаџмент, основачот на Институтот за бизнис и менаџмент ХЕИДЕЛБЕРГ Скопје, со почеток од 1 април 2020.

Оттука, би сакале да ја информираме јавноста дека од 01.04.2020 година Германскиот институт ќе ја започне програмата за Е-учење преку платформата за стриминг во живо за тековните програми во Школата за банкарство и финансии.

Наскоро, академската канцеларија ќе излезе со повеќе детали на IBMHS.EU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email