Дел од атмосферата во студиото МРТВ, Тема: „ГЕРМАНСКО СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ – ПЕРСПЕКТИВИ ЗА МЛАДИТЕ“.

Дознајте повеќе за уникатните можности што ги нуди германскиот Институт за бизнис и менаџмент Хајделберг во Скопје и АБИТ (Академија за банкарство и информатичка технологија) во областа на стручното образование во нашата земја.

ГОВОРНИЦИ:

– проф. д-р Синиша Наумоски, Извршен директор на АБИТ (Академија за банкарство и информатичка технологија)

– м-р Емилија Корнакова, предавач на германскиот Институт за бизнис и менаџмент Хајделберг во Скопје

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email