Live streaming сертификација

E-learning
програми

Германски E-learning курсеви

KNOW IT & DO IT

Изберете го вистинскиот курс за трансформација на вашата кариера или професионален развој.

НАШИТЕ ПРОГРАМСКИ ПАРТНЕРИ

Play Video

МЕЃУНАРОДНО ПРИЗНАТИ ЕДУКАТИВНИ ПРОГРАМИ

Нашите меѓународно признати стандарди за квалитет и германското стручно образование можат да ве издвојат. Курсевите се развиваат од врвни експерти кои ќе ви помогнат да ги добиете најпотребните вештини

ШТО ЌЕ САКАТЕ ОД ПРОГРАМИТЕ IBMHS

What People Say

What People Say
Ilija

Илија Абрашев

Задоволен сум од Академијата, имаше одлични професори со огромно познавање во областите кои ги предаваа. Уште позадоволен сум со тоа што се пронајдов во една од технологиите која беше дел од предавањата, а темите застапени во програмата содржат практични примери за имплементација во секојдневното работење. Благодарејќи на тоа и на Хајделберг експертите-предавачи кои ми беа на располагање за да го „искориститам“ нивното know-how, се вработив во Valtech.

Dzeneta

Џенета Ибрович

Мојата кариерна трансформација во Хајделберг несомнено е мојот најдобар чекор.

Почетоците на Академијата поставија високи цели но и ветија големи достигнувања. Мојот успех е секако резултат на целокупниот

тим на Хајделберг и квалитетното поткрепено знаење предводено од успешни професионалци кои несебично вложија многу труд и време во текот на сите предавања. Максималниот труд даден од мојата страна и големата поддршка од менторите е крунисан со моето вработување во Valtech, за кое што сум многу горда и среќна, едноставно ЈАС УСПЕАВ.

Simona

Симона Николоска

Industrial Engineer at WIK Group

Пресвртница постигната! #CMAD
Со задоволство ја завршувам оваа година со успешно завршување на курсот Certified Mobile App Developer course. Беше една година со интензивен распоред, полна со предизвици и стекнати нови вештини кои прават трудот да вреди. Благодарност до на Институтот за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје што го овозможивте ова, за вашата флексибилност и дадената поддршка. Посебна благодарност до нашиот предавач Климент Симончев за вашето ценето водство во текот на овој курс, за вашата професионалност, целосна посветеност и извонредна поддршка, тоа беше најдоброто образовно искуство што го имав досега. Во очекување на попродуктивна и поуспешна 2022 година, многу подалеку од оваа почетна точка.

marko krcoski

Марко Крцоски

Слушател на специјализацијата за Управување со ризици и кредитна анализа

Знаев дека предавачите ќе бидат одлични, но бев изненаден колку бев среќен нуркајќи во податоците за нашите проектни задачи. Ја препорачувам оваа сертификација на сите професионалци кои сакаат да се развиваат во полето на управување со ризици и кредитна анализа.

slika Svetlana

Светлата Ортаковска Муртовска

слушател на прва генерација на обуката Master in Digital Marketing

Бев дел од првата генерација слушатели на Академијата за Digital Marketing во период од 2 семестри. Пред да ја донесам конечната одлука и да аплицирам, размислував за неколку различни институции кои организираа обуки од сличен вид.
Но дeталниот план на предмети и содржина што ќе се изучува, интернационалната сертификација, професионалниот однос на вработените кои секогаш беа подготвени за дополнителни прашања беа само дел од деталите кои придонесоа за мојата конечна одлука.
Оваа Академија исполни повеќе од моите очекувања. Предавачите беа професионалци во својата област кои на најдобар начин со комбинации на теорија и работа на реални проекти несебично го пренесоа своето знаење.
По завршување на Академијата за Digital Marketing комплетно сум подготвена за нов правец и предизвик на професионален план, се повеќе актуелен и баран во денешно време.
Моментално заедно со менторот работиме на Мастер теза, предизвик кој со задоволство го прифатив и се надевам дека ќе се реализира успешно