Интервју со г-дин Шулц

Професорот Мајк Шулц имаше предавање во Македонија и зборуваше за можностите за студенти од Балканот да студираат во Германија, со цел да се здобијат со германска професионална диплома “Business Controller ADVANCE” од “HORAVT Academic” – Штутгарт и „Страшег Институт за Иновации, Трансформации и Претприемништво – SITE “на EBS Бизнис школата (со 18 ЕКТС кредити)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email