Известување за привремено прекинување на предавањата поради „Ковид 19“

Почитувани,

Според препораките на Министерството за здравство на Република Северна Македонија за да се максимизира превенцијата на вирусот КОВИД-19, предавањата во Институтот за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје ќе бидат привремено одложени и ќе продолжат од 23.03.2020 година, a семинарите ќе продолжат од 01.04.2020 година.

Ви благодариме за разбирањето.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email