• CBM

  Certified Branch Manager
  Од практика за практика
  Менаџер на филијала е многу динамична позиција, со многу одговорности и бара многу компетенции за да се биде успешен. Од тој аспект, многу значајно…

  30 480  Select options
 • CRM&CA

  Certified Risk Manager & Credit Analyst
  Од практика за практика

  Програмата Executive Certification in Risk Management & Credit Analyst (International program for Certified Risk Manager & Credit Analyst) ги опфаќа најрелевантните…

  30 480  Select options
 • CTFS

  CERTIFIED TRADE FINANCE SPECIALIST
  Од практика за практика

  Програмата се однесува на теоретскиот и практичен аспект на банкарските инструменти за финансирање на трговијата (акредитивите, гаранциите и инкасата). При одржување на предавањата…

  30 480  Select options