• CBI & Big Data

  Certification in Business Intelligence & Big Data
  Од практика за практика

  Во текот на оваа програма, ќе бидат опфатени повеќе теми кои ја објаснуваат целта, примената и придобивките на Деловната Интелигенција…

  30 480  Select options
 • CGD

  CERTIFIED GRAPHIC DESIGNER
  Вовед

  Кариера како графички дизајнер

  Без разлика дали тоа е теорија на дизајнот или развој на портфолио, анимација, управување со проекти или веб дизајн, можете да го следите сонот…

  30 1.200  Select options
 • CMobAppD

  CERTIFIED Full-Stack Mobile App Developer
  ВОВЕД ВО ПРОГРАМАТА

  Развојот на мобилните апликации за популарните iOS и Android платформи подразбира развој на front-end апликации кои работат на мобилниот телефон но и back-end…

  30 1.200  Select options
 • CWD

  CERTIFIED FULL STACK WEB DEVELOPER
  Програмата е дизајнирана од домашни и меѓународни експерти од С.Р. Германија со теоретска основа и многу практична работа и реални проекти.

  Предност од изучувањето на оваа…

  30 800  Select options
 • MDM

  MASTER IN DIGITAL MARKETING
  ВОВЕД

  Програмата ќе обезбеди силна основа во сите основни концепти на дигиталниот маркетинг. Обуката за сертифициран дигитален маркетинг професионалец е дизајнирана од страна на академски професори и…

  60 1.560  Select options