MASTER IN DIGITAL MARKETING – ГЕРМАНСКО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ВО НАШАТА ЗЕМЈА – АЛФА ТВ!

ГОВОРНИК:

м-р Савица Поп Тонева, Раководител на обука за дигитален маркетинг во at New Tech.Academy како дел од Германскиот институт за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје

Види повеќе

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email