Нашиот член на Деканската Управа, Проф. Д-р Роналд Глејх ќе биде преместен во Frankfurt School of Finance & Managemen

Нашиот член на Деканската Управа,

Проф. Д-р Роналд Глејх ќе биде преместен во Frankfurt School of Finance & Management во август 2020 година. Заминувањето од EBS University се одвива во рамките на истражувачки колоквиум на тема „Иновативен Controlling“. Сите заинтересирани можат да учествуваат на овој висококвалитетен on-line настан на на 25 јуни 2020 година, бесплатно

Види повеќе

10.06.2020 date

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email