Предавање на проф. Др. Роналд Глеих на слушателите од Certified Controller & Certified Accounting Specialist Programs

Слушателите од Certified Controller & Certified Accounting Specialist Programs имаа можност (онлине | во живо) да го слушаат Др. Роналд Глајх, член на Одборот на IGC (International Group of Controlling) и член на Деканската одбор во Институтот Хајделберг во Скопје.

Предавањето беше дел од наставната програма “Executive Certification in Accounting”, во модулот Менаџерско сметководство како дел од Контролингот, од проф. Др. Синиша Наумоски.

Тема:

“Користење на меѓународните стандарди во Controlling- главна причина за успешниот германски начин на Controlling”

Настанот го отвори проф. Др. Улрих Зејтел, претседател на Хајделберг Институтот за бизнис и менаџмент во Скопје.

We ❤ CONTROLLING & ACCOUNTING

  • ДАТУМ: 07.05.2020
  • ВРЕМЕ: 17:00pm

Види повеќе

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email