“ПРИНЦИПИ НА УСПЕХ”

На 20.12.2018 година, Napoleon Hill School of Learning во рамките на Институтот за бизнис и менаџмент ХЕИДЕЛБЕРГ – Скопје организираше (БЕСПЛАТЕН) мотивационен семинар за млади и идни претприемачи на тема: „ПРИНЦИПИ НА УСПЕХ“ Говорници:

  • Г-ѓа Нора Алити, претседател на Комисијата за хартии од вредност на Република Македонија и предавач на Институтот Хајделберг | IBMHS.EU
  • Д-р Синиша Наумоски, директор на Институтот во Хајделберг | IBMHS.EU и член на Советот на НБРМ
  • Огнен Јанески, уредник, ТВ презентер, новинар и колумнист
  • Бранко Азески, претседател на Стопанската комора на Македонија

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email