Проф.Д-р Роналд Глејх (партнер на Horvath Academy, професор на универзитетот EBS, Германија и извршен директор на бизнис школата на EBS – SIIE)

Во живо од Острих-Винкел, од универзитетот EBS (Германија): Порака од проф. Д-р Роналд Глеих (партнер на Horvath Academy, професор на универзитетот EBS, Германија и извршен директор на бизнис школата на EBS – SIIE)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email