ШКОЛА ЗА СОВРЕМЕНИ ДИРЕКТОРИ НА ОСНОВНИ И СРЕДНИ УЧИЛИШТА

Се реализираше модул 1 од Школата за современи директори на основни и средни училишта во средното училиште „Јане Сандански“, Струмица (Македонија) во согласност со германската методологија, на тема: Лидерство и управување во современа установа за деца (основни и средни училишта) – управување со интелектуален капитал “ Модулот 2 ќе биде организиран во март 2019 година. Програмата заврши со доделување на германски сертификати во Хајделберг во мај 2019 година.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email