Соработка, услови и перспективи

На 13 февруари 2019 година, претставникот на германскиот капитал на Хајделберг во Скопје и извршниот директор на АБИТ, проф. д-р Синиша Наумоски се сретна со директорот на Дирекцијата за финансиска полиција, Арафат Муареми. На средбата му беше доделено признание на Хајделберг во чест на добрата соработка.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email