Започнете кариера во светот на Графичкиот дизајн

Погледнете го видеото во прилог и запознајте се со Тодор Трајковски, графички дизајнер со 25-годишно работно искуство, кој е ментор на Академијата за Графички дизајн на германскиот Институт Хајделберг во Скопје. _______________________________

Останаа уште само 6 дена можност да аплицирате за стипендија за Академијата „Graphic Design“!

Со оглед на актуелните состојби во глобални рамки и во земјата, кризата со коронавирусот и економските промени, ќе се исплатат на сметките во филијалата во Скопје, а во име на идните слушатели:

➡️ 15 стипендии за програмата „Full-Stack Web Development“ на 15 кандидати, млади лица до 35 години, за секој поединечно во износ од 43.000 денари, а согласно правилникот на избор.

Повеќе информации на 👉 https://bit.ly/37QjYtC

Аплицирајте за стипендија со пополнување на кратката електронска форма 👉 https://bit.ly/36n1d0D

📆 Рок за аплицирање: 5 април, 2022 година

📲 Број за контакт: 070/355-656 & 070/355-590

#SuccessCanBeLearned

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email