Showing 1-10 of 135 results

Соработка, услови и перспективи

јуни 13, 2020
0

На 13 февруари 2019 година, претставникот на германскиот капитал на Хајделберг во Скопје и извршниот директор на АБИТ, проф. д-р Синиша Наумоски се сретна со директорот на Дирекцијата за финансиска …