Showing 1-10 of 87 results

AПЛИЦИРАЈ ЗА СТИПЕНДИИ!

јуни 13, 2020
0

М-р Савица Поп-Тонева, раководител на обука за дигитален маркетинг на New Tech. Academy која е дел од Германскиот институт за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје. New Tech. Academy ги …