Showing 1-10 of 87 results

Аплицирај за СТИПЕНДИИ!

јуни 13, 2020
0

М-р Емилија Корнакова, наш експерт за графички дизајн и предавач на New Tech. Academy во Институтот за бизнис и менаџмент Хајделберг Скопје и АБИТ. Гостин на #UtrinskaTelma каде ја …