Showing 1-10 of 87 results

ШКОЛА ЗА СОВРЕМЕНИ ДИРЕКТОРИ НА ОСНОВНИ И СРЕДНИ УЧИЛИШТА

јуни 13, 2020
0

Се реализираше модул 1 од Школата за современи директори на основни и средни училишта во средното училиште „Јане Сандански“, Струмица (Македонија) во согласност со германската методологија, на тема: Лидерство и …