Showing 1-10 of 213 results

ЗАЕДНИЧКА СОРАБОТКА ВО ОБЛАСТА НА СЕРТИФИКАЦИЈАТА И СТРУЧНОТО ГЕРМАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ

јуни 13, 2020
0

Претставникот на германскиот институт Хајделберг во Скопје и извршниот директор на АБИТ д-р Наумоски на средба со амбасадорот на Молдавија, Стефан Горда. Претставникот на германскиот институт Хајделберг во Скопје и …