Showing 1-10 of 87 results

НАШИОТ НОВ ПАРТНЕР ЗА ГЛОБАЛЕН УСПЕХ!

јуни 14, 2020
0

Иновативноста, трансформацијата и претприемништвото се движечките сили зад економијата која е брзорастечка и со високи перформанси. “STRASCHEG INSTITUTE FOR INNOVATION, TRANSFORMATION & ENTREPRENEURSHIP (SITE)” при EBS Business School се …