Showing 1-10 of 87 results

Интервју со г-дин Шулц

јуни 14, 2020
0

Професорот Мајк Шулц имаше предавање во Македонија и зборуваше за можностите за студенти од Балканот да студираат во Германија, со цел да се здобијат со германска професионална диплома “Business Controller …