Showing 1-10 of 101 results

“ПРИНЦИПИ НА УСПЕХ”

јуни 13, 2020
0

На 20.12.2018 година, Napoleon Hill School of Learning во рамките на Институтот за бизнис и менаџмент ХЕИДЕЛБЕРГ – Скопје организираше (БЕСПЛАТЕН) мотивационен семинар за млади и идни претприемачи на тема: …