Showing 1-10 of 87 results

ФОРУМСКА ДЕБАТА_ “Перспективи за младите луѓе од полноправното членство од земјата во НАТО и ЕУ – влијанието врз монетарната политика, бизнисот и пазарот на капитал ” IBMHS.EU

јуни 14, 2020
0

На 18 октомври 2018 година, Институтот за бизнис и менаџмент ХАЈДЕЛБЕРГ Скопје (IBMHS) организираше форумска дебата на тема: “Перспективи за младите луѓе од полноправното членство од земјата во НАТО …