• CSS

  Executive Certification in Compliance
  Од практика за практика

  Програмата се одвива врз база на серија предавања од областа на Усогласеноста (Compliance) со презентација на стручна литература и презентација на пракса при…

  30 480  Select options
 • CTFS

  CERTIFIED TRADE FINANCE SPECIALIST
  Од практика за практика

  Програмата се однесува на теоретскиот и практичен аспект на банкарските инструменти за финансирање на трговијата (акредитивите, гаранциите и инкасата). При одржување на предавањата…

  30 480  Select options