• CGD

  CERTIFIED GRAPHIC DESIGNER
  Вовед

  Кариера како графички дизајнер

  Без разлика дали тоа е теорија на дизајнот или развој на портфолио, анимација, управување со проекти или веб дизајн, можете да го следите сонот…

  30 1.200  Select options
 • CWD

  CERTIFIED WEB DEVELOPER
  Вовед

  Оваа програма е дизајнирана за да создаде Full Stack Web Developers. Во насока на тоа, програмата за стекнување на германска диплома – Certified Web Developer ќе обезбеди…

  30 1.200  Select options