• CCG&C

  Certification for Corporate Governance & Compliance

  Опис на програмата

  Програмата се одвива врз база на серија предавања од областа на корпоративното управување (corporate governance) со презентација на најновата стручната литература…

  30 480  Select options
 • CERM

  Certified Enterprise Risk Management
  Од практика за практика

  Програмата ги опфаќа најрелевантните теми на подрачјето на управување со најзначајните категории на ризици со кои се соочуваат нефинанскиските институции во нивното работење,…

  30 480  Select options
 • CGD

  CERTIFIED GRAPHIC DESIGNER
  Вовед

  Кариера како графички дизајнер

  Без разлика дали тоа е теорија на дизајнот или развој на портфолио, анимација, управување со проекти или веб дизајн, можете да го следите сонот…

  30 1.200  Select options
 • CTFS

  CERTIFIED TRADE FINANCE SPECIALIST
  Од практика за практика

  Програмата се однесува на теоретскиот и практичен аспект на банкарските инструменти за финансирање на трговијата (акредитивите, гаранциите и инкасата). При одржување на предавањата…

  30 480  Select options
 • CWD

  CERTIFIED FULL STACK WEB DEVELOPER
  Програмата е дизајнирана од домашни и меѓународни експерти од С.Р. Германија со теоретска основа и многу практична работа и реални проекти.

  Предност од изучувањето на оваа…

  30 800  Select options