#УспехотСеУчи

#УспехотСеУчи

ГЕРМАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА Гостување во МТВ 1

  • Германски вредности во Македонија
  • Германската филозофија за дуално стручно постдипломско образование
  • Германски образовен систем во Македонија
  • Моќна едукативна програма за професионална надоградба во сферата на финансиите и банкарството
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email