#ХајделбергИнтервју: Емилија Ќорнакова, ментор на Академијата за Графички дизајн при Институтот Хајделберг во Скопје.

🗣„Како идни графички дизајнери, не заборавајте дека Графичкиот дизајн е најгласен, или погласен и од самите зборови.“

🗣„Што е всушност добар дизајн помеѓу дизајнерите? Добриот дизајн е да ги натера другите дизајнери да се подзамислат зошто таа идеја не беше нивна. Секој добар дизајн, започнува со уште подобра приказна. И вие можете да бидете дел од приказната на Хајделберг.“

______________________

СТАРТ: 21 март, 2022

ВАЖНО‼  Сè уште има можност да се искористи ВАУЧЕР за попуст до 5️0️0 евра.

Аплицирајте на 👉 https://bit.ly/3tLilon

#SuccessCanBeLearned

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email